Chamber Boardrooms is beschikbaar aan gebruik met huurbasis. Kameractiviteiten hebben voorrang op alle andere boekingen. Het behandeling van het kamers mag het dagelijks werk betreffende de kamermedewerkers niet hinderen. In alle promoties en mededelingen voor de vergadering / u evenement van uw bedrijf, mag de gegevens van het Brandon-kamer louter als vergaderlocatie worden gedragen. Elk verzoek aan het Brandon-kamer door uw vergadering / evenement te ondersteunen, te promoten of te sponsoren alsof goed te keuren, management board dienen eerst belanden goedgekeurd sinds de Brandon-kamer. Elke promotie of verkoop van gereedschap of services tijdens uw vergadering dienen eerst belanden goedgekeurd sinds de Brandon-kamer. Elke uitnodiging die werd gedaan voor de nieuwsmedia ter dekking van uw vergadering / evenement in de Brandon-kamer moet eerst worden goedgekeurd door het Brandon-kamer.

management board

  • Bevestiging. Boekingen zijn niet bevestigd alsof gegarandeerd tot een door de Ruimte ondertekende Boardroom-overeenkomst is ontvangen. U ontvangt een bevestiging voor jouwe boeking zodra de overeenstemming is ontvangen.
  • Beschikbaarheid. Boardroom-boekingen zijn beschikbaar op basisbeginsel van wie het eerst komt, de eerst maalt. Alle gasten moeten een kamer verlaten op of vóór het aangegeven eindtijd vermeld in het contract. Ruimte voor de directiekamer wordt louter geboekt voordat de aangegeven tijden. Het Brandon Ruimte van Koophandel behoudt zich het recht voor om de directiekamer te annuleren. In geval van annulering door de Kamer, worden de kosten van het boeking niets in rekening gebracht. Een Kamer behoudt zich eveneens het recht voor het verhuur betreffende de bestuurskamer naar eigen goeddunken bij weigeren.
  • Betaling. Brandon-kamerleden die de directiekamer huren, beheersen gefactureerd belanden. Leden moeten een juiste reputatie beschikken over bij het Kamer. Niet-leden moeten hen huur betalen voorafgaand betreffende, of met de etmaal van hun boeking.
  • Annuleringsbeleid. Bij annulering tot 48 uur voordat het reserveren wordt 50% van een totale huursom in rekening gebracht. Bij annuleringen in 24 uur gelijk reservering werd 100% betreffende de complete huursom in rekening gebracht. De Kamer behoudt zichzelf ook u recht aan om een kamerhuur voordat Chamber-evenementen te annuleren.
  • Opstelling. De vergaderruimte op de bovenste verdieping is passend voor 18 directiekamers. De vergaderruimte beneden is acceptabel voor maximaal 10 boardroom-stijl. Tabellen mogen niet word verplaatst buiten voorafgaande toestemming. De organisatie die de kamer huurt, zijn verantwoordelijk voor het aangroeien, opruimen en zorgen datgene het pand goed wordt beveiligd indien de kamer niet open is. Het kamer dienen in dezelfde staat belanden achtergelaten indien waarin die is gevonden.
  • Eten plus drinken. Koffie en thee zijn te koop (inclusief roerstokjes, room, suiker, koffiebekers). Andere benodigdheden zijn de verantwoordelijkheid met de huurder (dwz borden, bestek, servetten, enz. ) De kamer biedt geen cateringdiensten, toch er karaf een lijst met leden worden verstrekt. Let bij: voedsel en benodigdheden deze zich in de keuken bevinden, behoren zelfs de Brandon-kamer en zijn niet beschikbaar voor de klanten voor gebruik.
  • Toegang plus beveiliging. Beslist sleutel ben nodig vanwege toegang te krijgen tot 8: 30 of na 17: 00 uur. Dit sleutel moet uiterlijk vanwege 17: 00 uur bij het kantoor van een Kamer belanden opgehaald. Sleutels moeten een volgende dag naar u kantoor met de Ruimte worden teruggestuurd (of tenzij anders overeengekomen. ) Wanneer de sleutel verloren gaan, zal het huurder beslist verloren sleutelprijs van $ 50 oplopen en beheersen de privileges voor verhuur van een kamer worden ingetrokken. Betreffende gebruik met het gebouw na 17. 00 uur is u van aanzienlijk belang dat het gebouw te allen tijde veilig is. De enige toegang na 17: 00 zou worden door de 11 th Street Building Entrance. Jullie moet dezelfde begeleider aangaande de uitgang hebben ondertussen de uitgang is ontgrendeld. Laat het deur van de deur niet toegankelijk staan. Dit zou het probleem moeten oplossen van personen die genkel deel uitmaken van de vergadering dat het gebouw binnenkomt.
  • De schoonmaken. Een huurder met de directiekamer gaat ermee akkoord alle verantwoordelijkheid op zich bij nemen voordat de netheid van het directiekamer plus deze terug te brengen naar het staat waarin deze zichzelf bevindt: de afval moet worden weggegooid in de daarvoor bestemde vertrek, alle vuile vaat dienen worden schoongemaakt en het stoelen moeten op hen juiste aanleiding worden teruggebracht rond een tafel betreffende de directiekamer.
  • Aansprakelijkheid. Het is erg wel verstaan dat het Brandon Ruimte van Koophandel op genkel enkele manier verantwoordelijk ben voor persoonlijk letsel, schade aan eigendommen of meerdere aansprakelijkheden deze kunnen voortkomen tijdens het gebruik van hun faciliteit. Huurder gaat ermee akkoord de vrijwaring vrij bij geven plus de Brandon Kamer van Koophandel en de verhuurder, de Brandon Kamer betreffende Koophandel, aansprakelijk te houden voor dergelijke achterstand.

De huurder gaat ermee akkoord alle aansprakelijkheid bij aanvaarden voor de acties van bestaan / haar gasten. Het huurder en gasten wordt gevraagd door de eigendom van Brandon Chamber ofwel Commerce bij respecteren. Allemaal artikelen (voedselproducten, benodigdheden, incidentele effecten) dat niet rechtstreeks door het huurder word verstrekt, belanden geacht erbij behoren zelfs Brandon Kamer van Koophandel en haar personeel plus zijn daarom niet toegankelijk voor huurder en gasten. Huurders is aansprakelijk voor eventuele schade aan de faciliteiten plus / alsof inhoud plus inrichting. Allemaal schade moet onmiddellijk betreffende de kamermedewerkers worden gemeld. Van Room Renters werd verwacht dat zij allemaal reparaties plus vervangingskosten van eventuele achterstand aan de faciliteit zelf en / of de inhoud daarvan dekken. Huurders zijn niet om items achter te laten in uw directiekamer, keuken of kelder. Alle items die niets behoren tot de Ruimte van Koophandel moeten worden verwijderd uit het gebouw wanneer een huur is voltooid. Het Kamer van Koophandel ben niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde items die achterblijven in het gebouw van de Kamer. Schakel de lichten uit als u weggaat.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here